tjenixen

har typ inte kunnat sova inatt på grund av värdens värsta hosta, på g att bli sjuk igen ser jag fan inte framemot. Nåväl, fredag blev de faktiskt en utgång, var trevligt och hängde med mina favvisar så inget fel på det. Kom hem vid 3 halv 4?? Lördag, var en såpass snäll vän som fylleskjussa lite och hängde med bella. Först på stan, sen vidare mot Olivia och Sandra sen for jag, bella och 3 grabbar ner till jacke, vart han hade fest, efter krogen kom de mycket folk, vi flyttade oss även en gata ner till ett annat hus, var väl där ett litet tag och surrade med carro å frida typ, sen så for jag och bella och evelina, lina, julia och felicia åkte hem med annan skjuss.
Söndagen då, spenderades på bästa avslut tillsammans med min fina jennifer, åh hon är så bäst. Hahaha så himla kul vi hade och sen försvann hennes läppsmycke och de var viktigast i världen och hon sökte de som nått psyk, hihi fast jag tycker hon passar bättre utan. klockan han bli ungefär halv 11 och jag for förbi coop nära sen hem, där tony hoppar fram bakom husknuten så jag ungefär var såhär (.) nära att skita ner mig. Sen drack jag varm oboy och gick å la mig.

nu sitter jag i skolan och ska egentligen göra SSG men jag orkar fan inte, nä nu ska jag prata med lollo. Peace
 
 

Kommentarer
Postat av: ebbaliswall

hej bruden,
superfin blogg!
gå gärna in på mig & släpp en kommentar om vad du tycker om min blogg, negativt eller positivt, allt uppskattas! nattstad.se/ebbaliswall
kisses

2013-09-17 @ 10:51:55
URL: http://nattstad.se/ebbaliswall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0