when it was good

veckorna bara flyger förbi känns de som, vilket är bra tycker jag. Trivs iallafall i min klass vilket är toppen, vi har så sjukt roligt tillsammans. Helgen har oxå bara flygit iväg, spenderade fredagen med bella, elina, evelina och lampinen och kanske 15 till i slutet av kvällen. Vilket var riktigt roligt och lite kaosat. 

Lördagen spenderades tillsammans med Jennfo, Ida och Petra vilket var riktigt trevligt, raggade, glodde när petra tattuerade sig och han även med att kolla någon bra men random serie/filme hos Micke när petra satte lite bläck i huden. Söndagen spenderades hemma till sju ungefär, åt middag med tony och mamma som kommit hem ifrån jonis, vart hon jobbar. Hon velade ha tacos så då lagade vi det till henne, köpte även blåbärspaj åt henne. Jag åt dock inte för att paj är så sjukt äckligt. Sedan for jag och rökte med Oskar sedan hämtade jag upp Komsi. Vi raggade, bytte bil med monique och Maja och sedan for vi och lämnade cigg åt oskar och lämnade samtidigt av wille dit och rökte med dom sedan for vi vidare till coop sen någon varv på stan och sedan hemmåt. 

Jag och mamma har även bestämt oss för att vi ska till piteå i helgen för att jag ska shoppa en massa för jag har inga jävla kläder. Sen ska vi även på tatueringmässa på lördag då jag mest troligt ska tatuera mig då istället för det kommer det 17 olika tatuerare från hela Sverige. Kommer dock inte att bli något ifall jag måste börja visa leg genom att jag inte är 18. Annars blir de att göra hos eva i töre om 32 dagar. Längtar men samtidigt inte för de kommer göra sjukt ont. Äh, jag har ju tålt smärta innan, man ska ju förberada sig på att man ska dö då gör de inte lika ont, hehe. Vi är även ledig på torsdag och Fredag genom att vi inte har någon industri. Skööönt, blir lite som lång helg.

nä men nu har vi engelska ska ta och jobba lite, puss!

// idag ska jag även hänga med maja efter gymmet//

//söt tjej med löshår 10, börjades redan då//

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0