blondie

på tal om rubriken har jag blekt mitt hår 5 gånger på 2 dagar, de går något slitet om man säger så. 
är iallafall hemma nu med marcus, johan och maja, vi tar de chill. Vaknade idag vid 12, färgade håret 2 gånger å har hunnit baka å äta så vi blev klar vid 19, då gick vi upp till morbror där danne, oskar var vi chilla med dom åde.
sen gick vi till kiosken köpte en stor cola sen hem å mötte upp boysen. men vi höres tjaao :P

jag sticker ju utomland om en månad ungeför å de hade inte varit helt fel å ha denna snygga bikini :(

Chillin

Hej, sitter i uppis å väntar på att Sara ska ha sluta nolabbet. Nice, eller inte. Efter de ska jag å Maja å Sara på Coop köpa karra sen hem till Maja å plugga sen ska jag möta Nadja å natta å snacka om massa. Sen hem snacka skajppppppp men vännerna tror jag. Hehe å plugga matte resten av veckan. Men vi får la höras pusssar


Men dra åt fanders va länge sen de var jag blogga

Oj, har helt glömt bort att jag har en blogg hehe. Helgen har spenderats med Sara, Nadja natta, Johan, Emil, Marcus, Kevin alex Simon åså har vi ju träffa köhler ådom. Helgen var väl bra fast den tog slut för snabbt. I veckan ska jag, mamma å syster boka en utlandsresa till nästa månad eller månaden efter! Dra åt helvete va nice!
Ska baställa en bikini oxå, hehe. Men vi hörea imorgon :) puss


maja

Hej, sitter hos Maja nu med Moa, Matilda, Denise, Maja, Erica och Emma. MYS!
maja fyller ju år idag, grattis lillhjärtat. Puss ska dra!
fulare bild får man leta efter, men grattis!

Bloggar ju aldrig

Veckan har rulla på som vanligt, måndag efter skolan for jag å Maja till stan för hon skulle på Mondo för hon måste använda hennes presentkort där, såklart har de stängt och har öppet tors-lördag. Så vi for på manuella, gött!
Tisdag vare stallet som vanligt, gick bra fast sessan var seg. Onsdag var jag med Sara å Vendela, vi blekte Saras hår, de är jätte ljusblont nu, fast lite gult fortfarande. Idag ska jag på stan med Maja sen imorgon ska jag på marknaden med Maja å Matilda sen lördagen förmiddag i tjotti, sen blire väl å hänga med Sara å Vendela. Söndagen marknaden eller ja marknaden i stortsätt hela helgen puss
vi just nu i soffan


Pussar till alla mina fina vänner. + familjen. <3

Love you


sänghäng

igår gjorde jag ingenting, typ. 
idag vakna jag alldeles för sent, halv jävla 3. Sara ringde å hörde om jag skulle med på stan, följde henne till stan vi kolla kläder sen gick vi på manuella, fett gott! Efter de gick vi på jive, köpte en jeans jacka till sommare, nu taggar vi de brudar! Sen hem, ut med vännerna sen upp till mina kusiner där dom och danne och oliver var. Snacka med dom om massa och spela gitar hero. Lovely. For hem därifrån halv 12. Jag och nadja gick å duscha direkt.
så nu är vi rena och lena, HAHA. ska stänga våra ögon snart, inte för att jag kommer kunna sova men hehe..
imorgon bär de av till lauta för skoter å grillning osv, nice, sen ser vi ju va som händer :P
pusssssar

Lilla VM

Fredag - kom hem från Luleå med en ny opererad katt och nya kläder. For till sporthallen på lilla VM invigningen som började 9, var där med Maja, Maja å oliver, Maja skrek lite åt Massa boys, medans jag såg ut som en tomat i ansiktet.
Lördag - for och kolla Majas match halv 3. Dom förlora.. Tråkigt. Sen for jag hem med cilla å Nisse. Vi kolla lite BB. Sen for vi till sporthallen kollade matchen mellan Maif och Kiruna i handboll. Maif vann ju såklart! Efter de ragga vi boys å köpte dricka.
Söndag - som är idag, sitter jag just nu och kolla en hockeymatch mellan asplöven övertorneå och sundetbyn. Just nu leder sunderbyn med 1-0.
Vakna iallafall 12 idag, cilla sov hos mig. Fixa mig, fixa katten sen hoppade jag på bussen till Malmberget. Men vi får höras senare. Puss


RSS 2.0