when you smile i smile :)

Jag bokstavligen suger på att blogga, kan ju bero på att den är ful som fan oxå med det går ju att fixa när jag har tid.. som jag aldrig har. For till skolan 8 då hade vi franska. Efter det hade vi No. Och jag kom på att Inlämningsuppgiften skulle in idag igår. fick panik. Gjorde klart allting och lämnade in det idag. Känndes något skönt alltså. Efter det lunch. Sen bild. Där vi fick en uppgift som vi ska göra om 2veckor. På prao'n. Sköööööönt som fan med lov. Har hållt på att länkta ihjäl mig. Snart sticker jag och maja iväg och gör det sista med Nadjas pressent. Efter det hem och sminka mig, Duscha nyss. Sen till nadja för mat, prat och mys. Fan va bäst. Aja nu måste jag klä på mig och dra mig ut och hämta maja sen sticker vi. chiao! ni hade fått en bild men blogg.se dampar cp.

Set fire to rain

Sitter just nu och kollar nån skit på blåforell, fan va det här suger så passar på att blogga ist. Hehe. Igår var jag inte i skolan för att jag hade lite ont i huvudet och var lat. Inte bra att slöa. Vid fem for jag hur som helst till stallet. Red lektion med Casper. Skit bra gick det. Genom att vi rider på tisdag så har dom ju fått vila hela helgen så dom är alltid superbusiga. Casper är alltid busig när vi ska börja galoppera. Men bu var han helt psyk. Han bocka och så blev donder framför rätt så han typ skena och då blev lector rädd och Alice flög av. Gruppen efter oss fick inte ens galoppera för att dom hade varit så psyk med oss. Hahahahahah. Aja nu ska jag lossas vara lite intresserad i den här skit konserten! Tjao


jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer förändras
jag kan inte lova dig att jag inte kommer ha olika humör
jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer att såra dig 
jag kan inte lova dig att jag alltid kommer vara stark
jag kan inte lova dig att min brister inte kommer märkas
 men...
jag lovar dig att jag alltid kommer stötta dig
jag lovar dig att jag ska dela min tankar och känslor med dig
jag lovar dig att ge dig frihet att vara dig själv
jag lovar dig att försöka förstå allt du gör
jag lovar dig att alltid vara helt och fullt ärlig mot dig
jag lovar dig att skratta och gråta med dig
jag lovar dig att hjälpa dig nå dina mål men mest av allt..
jag lovar att alltid älska dig bästavän!♥♥
image description
/ n

Sitter i skolan å myser, var ju på bio igå...

img_2277 (MMS)

Sitter i skolan å myser, var ju på bio igår. Saknar dig den var skit bra! Helt klart värld att se. När jag kom hem slängde jag i färg i håret och färgade ögonbrynen. Blev bra. Ska börja färga dom hela tiden nu oxå..


kul jobb

Inledning En av arbetsuppgifterna vi fick under höstterminen i Åk 8 var ett skriva en rapport som, skulle heta ”Barnaliv”. Den skulle vara indelad i tre olika delar och handla om när jag var liten, jag idag och jag i framtiden. Jag valde att fördjupa mej i hur jag växte upp och såna saker kring när jag var liten. Kommer inte ihåg de så mycket. Därför vill jag veta. Jag ska intervjua min mamma, hon kan nog komma med mycket fakta som kommer att komma med här i rapporten. Ska även titta på gamla bilder och kolla om jag har nå saker jag kan få minnena tillbaka. Jag kommer att skriva om det jag hade intressen för då och de jag har intressen för nu. Hoppas att jag kan få mycket information av mamma, kan inte fråga någon annan än mamma som vet så mycket om mig. Och kommer visa mina minnen för er.

de är nice

mina päron har farit på fest och jag är ensammen hemma. nadja oskar och emil, jennifer är här nu. hyffsat chill. men vi ska kika film eller nått nice, peace

RSS 2.0